Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO : Șoferul mașinii Opel, care a intrat în coliziune cu un Audi, A MURIT. Avea doar 26 de ani


Accidentul produs miercuri pe DJ 204 D, Focșani-Suraia, s-a soldat cu un deces. Este vorba despre șoferul mașinii Opel, Adrian Pașcu, de 26 de ani, din Focșani. Deși era conștient în momentul în care a fost preluat de la locul accidentului și chiar a comunicat cu cadrele medicale, starea tânărului s-a agravat în timp ce i se făcea computer tomograf, motiv pentru care a fost băgat imediat în sala de operație. Aici a făcut stop cardio-respirator, dar a fost resuscitat. La scurt timp, inima sa a încetat să mai bată, la ora 23.55 fiind declarat decesul. La unitatea medicală, tânărul a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral acut, fractură piramidă nazală, traumatism toracic, traumatism coapsă dreaptă cu fractură femur drept. Starea s-a agravat brusc, decesul fiind declarat la ora 23.55”, ne-au spus reprezentanții Spitalului Județean Focșani.
    La momentul accidentului, Adrian Pașcu conducea un Opel pe drumul Focșani-Suraia. La intersecția cu drumul care duce către satul Jorăști, comuna Vânători, mașina sa s-a ciocnit cu un Audi, care efectua virajul către stânga. Impactul a fost extrem de puternic. Opelul a ajuns într-un canal de pe marginea drumului și s-a făcut praf. 
Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cine se face vinovat de producerea acestei nenorociri. La spital a ajuns și șoferul celeilalte mașini implicate în accident, dar și un pasager. Aceștia nu au rămas internați.

Mesaje sfâșietoare pe facebook

    Pagina de facebook a tânărului s-a umplut de mesaje de condoleanțe, prietenii și cunoscuții săi fiind șocați de vestea tristă pe care au primit-o. „Sufletul meu drag ai plecat de printre noi mult prea devreme, trebuia să ne vedem, dar nu așa… nu așa voiai să ne vedem. Numai eu și Dumnezeu știm ce am simțit când ai pățit accidentul și când te-ai stins… cel mai drag pe lume tu mi-ai fost… dar unii oameni într-adevăr rămân în sufletul nostru! Tu ai să rămâi mereu în sufletul meu ca fiind un luptător, cel mai luptător om pe care l-am cunoscut vreodată! Dar azi… n-ai mai putut să lupți, azi s-a schimbat totul… toate planurile de viitor tot… mi-ai lăsat amintirea ta în suflet… aia nu dispare oricât am vrea… numai noi știm ce a fost, ce am simțit amândoi, oricât de mult am încercat să ascundem de lume asta… poate că trebuia să te ascult când îmi ziceai să petrec timp cu tine… fără să zic că este timp… nu mai este timp… nu a mai fost timp. Dumnezeu m-a lasat pe mine și pe familia ta fără tine… noi nu suntem atât de puternici ca tine. De ce a trebuit să pleci?! Mereu ți-a fost teamă că o să mă pierzi… și uite te-am pierdut eu pe tine! Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag!”, este unul dintre mesajele postate pe pagina de facebook a tânărului.
    Într-un alt mesaj, o persoană scrie „sunt șocată.. erai un om minunat.. un copil bun, cuminte.. nu-mi vine să cred.. nu-mi imaginez ce este în sufletul mamei tale.. alor tăi.. of… tot nu cred!.. mai ieri veneai la școală, de 1 martie cu mărțișoare.. flori, iar acum o să-ți aducem flori pe ultimul drum…e.. de necrezut… Dumnezeu să te ierte!”.
    O altă persoană transmite condoleanțe familiei tânărului decedat. „Sincere condoleanțe…și putere familiei să poată să treacă peste această durere, îmi pare nespus de rău. Adio Pachi, vei ramâne mereu pt. noi un copil cu suflet mare, ai plecat prea repede…prea devreme….prea tânăr”. Acestea sunt doar câteva dintre zecile de mesaje postate de prieteni și apropiați pe pagina de facebook a lui Adrian Pașcu. 
    Tot pe pagina de facebook, prietenii au anunțat că trupul neînsuflețit al tânărului, a cărui viață s-a terminat la numai 26 de ani, este depus la Biserica din comuna Biliești, înmormântarea urmând să aibă loc sâmbătă.

Ce spun polițiștii

    Poliția a emis un comunicat de presă cu privire la accidentul de pe DJ 204 D. Potrivit acestuia „la data de 17 februarie a.c., ora 14.20, un tânăr, de 26 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 204 D, a efectuat manevra de depășire a unui alt autovehicul care efectua manevra de schimbare a direcției de mers prin viraj la stânga, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un canal de pe marginea parții carosabile, rezultând vătamarea corporală ușoară a doi bărbați și rănirea gravă a conducătorului autoturismului angajat în depășire, care în cursul nopții a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?