Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Hoțul mascat, care a vrut să fure țigări din market-ul Laura, rămâne în arest


Brăileanul arestat în cazul spargerii market-ului Laura, situat în zona Gării din Focșani, a făcut contestație împotriva măsurii arestării preventive, dispusă de magistrații de la Judecătoria Focșani. Contestația s-a judecat ieri, la Tribunalul Vrancea, fiind respinsă. Asta înseamnă că Robert Cristian C. (FOTO) rămâne în arest. „Respinge contestația declarată de inculpatul – contestator Ciutacu Robert Cristian, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat (…) în prezent aflat în Arestul I.P.J. Vrancea împotriva Încheierii din data de 06.02.2016 pronunțată de Judecătoria Focșani în dosarul nr. 1202/231/2016, ca nefondată. În baza dispozițiilor art. 275 al. 2 Cod pr. penală obligă inculpatul-contestator la 50 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, se arată în soluția instanței. 
    Brăileanul a fost arestat sâmbăta trecută, în timp ce unul dintre complici, Ionel T., a fost pus sub control judiciar. Cea de-a treia persoană bănuită că a participat la spargere a fost citată la instanță pentru data de 12 februarie.
    Market-ul a fost spart săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri. Două persoane mascate au pătruns în interior pe un geam, iar o alta a așteptat în mașină. Cele care au ajuns în interiorul market-ului, cu cagule pe față și mănuși pe mâini, au umplut mai mulți saci cu țigări. La un moment dat, unul dintre hoți a fost „mirosit” de sistemul de supraveghere, care a transmis semnalul la firma de pază. Până au ajuns agenții, unul dintre cei care se aflau în interior a reușit să plece, iar celălalt a fost prins în incintă de agenții de pază și polițiștii de la Poliția municipiului Focșani. Totodată, la ieșirile din Focșani au fost instituite filtre, iar câteva ore mai târziu, mașina cu care se deplasa Ionel T. a fost oprită în trafic la ieșirea din oraș, către Brăila. La audieri, Ionel T. și Robert Cristian C. au recunoscut, iar la reconstituire au arătat pas cu pas tot ce au făcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?