Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

GALERIE FOTO: Accident grav pe strada Republicii. Victima a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie din Galați


O femeie de 67 de ani, din Focșani, a ajuns ieri dimineață la Spitalul Județean Focșani, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs la ora 10.45, lângă sediul Tribunalului Vrancea, iar din primele informații primite de la polițiști reiese că accidentul s-a produs pe fondul unei traversări neregulamentare. Victima, Maria V., a fost acroșată de un autoturism Opel, condus de un bărbat de 71 de ani, Dan G., din comuna Vânători, care a ieșit de pe strada Simion Bărnuțiu și a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe strada Republicii. În urma impactului, femeia a fost accidentată destul de tare, pe partea carosabilă fiind găsite mai multe pete de sânge.
    După ce a fost transportată la Spitalul Județean Focșani și a fost supusă unor investigații amănunțite, cadrele medicale au decis să o trimită pe femeia rănită la Spitalul de Neurochirurgie din Galați, întrucât starea ei era destul de gravă, având hemoragie la cap.
    Polițiștii Biroului Rutier Focșani au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. „Accidentul s-a produs la ora 10.45, pe strada Republicii, din municipiul Focșani. Din primele verificări rezultă că șoferul unui autoturism marca Opel a efectuat virajul la stânga de pe strada Simion Bărnuțiu, iar la pătrunderea pe strada Republicii a acroșat și accidentat un pieton care traversa partea carosabilă prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma accidentului, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani pentru investigații medicale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a precizat comisarul Mădălin Ciolan, din cadrul Biroului Rutier Focșani. 
Polițiștii ne-au mai spus că șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?