Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO : ACCIDENT la ieșirea din Focșani. Un şofer a fugit pe câmp după ce a intrat cu Suzuki-ul într-un BMW


Două persoane au fost rănite vineri seara, într-un accident care s-a produs la ieșirea din Focșani către Mîndrești. Potrivit polițiștilor, s-au ciocnit un BMW cu un Suzuki Vitara, după ce șoferul acestuia din urmă a tras stânga de volan. Cele două mașini circulau în aceeași direcție, respectiv  dinspre Focșani către Mîndrești, BMW-ul pe banda de lângă ax și Suzuki pe banda de lângă acostament. La un moment dat, șoferul mașinii Vitara a tras stânga de volan, cel mai probabil cu intenția de a întoarce, și s-a ciocnit cu BMW-ul care circula regulamentar. După impact, șoferul și pasagerul din BMW, tată și fiu, din Răstoaca, au fost răniți. Polițiștii spun că șoferul mașinii Suzuki a coborât, a vorbit cu cei doi răniți, după care a luat-o la fugă pe câmp. Victimele susțin că acesta ar fi fost băut.
    Politiștii ne-au spus că a fost întocmit dosar penal, în care se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, oamenii legii urmând să facă verificări și pentru a stabili cine a condus mașina și de ce a fugit șoferul. „Din primele cercetări, s-a stabilit că un autoturism marca BMW, în timp ce se deplasa pe direcția Focșani-Mîndrești, pe Bulevarul Brăilei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca Suzuki Vitara, care circula în aceeași direcție. Impactul s-a produs după ce șoferul mașinii Suzuki a tras stânga de volan, cel mai probabil cu intenția de a întoarce. După impact, șoferul autoturismului Suzuki a coborât și a părăsit locul accidentului, fugind pe câmp. În accident a fost rănit șoferul mașinii BMW și pasagerul din dreapta. A fost întocmit dosar penal și se efectuează în continuare cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul, dar și identitatea șoferului care a părăsit locul accidentului”, ne-a spus inspector principal Claudiu Marinică de la Biroul Rutier Focșani.
    Potrivit unor surse, mașina marca Suzuki aparține unei persoane din Bordești. Rămâne să se stabilească și cine o conducea. Victimele le-ar fi spus polițiștilor că ar cunoaște șoferul, acesta fiind un bărbat din Milcovul. Dacă este persoana indicată de victime, aceasta ar avea permisul anulat, potrivit surselor noastre.
   UPDATE! La câteva ore de la producerea accidentului, șoferul care a fugit s-a dus la poliție. El are permisul de conducere suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?