Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

ULTIMA ORĂ! Inspectoratul Școlar a decis ce se întâmplă mâine cu ȘCOLILE din Vrancea


      Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a decis că, începând de mâine, liceele și școlile din orașe se vor redeschide, iar elevii și profesorii se vor întoarce la școală. Situația de la ora 13.00 transmisă din partea reprezentanților ISJ este următoarea: nu vor merge la școală elevii din Boghești, Nănești, Poiana Cristei, Slobozia Ciorăști, Tănăsoaia și Vulturu. Există și comune în care se vor relua cursurile mâine, parțial: Școala din Câmpuri, Școala Gimnazială Măicănești, Sihlea, Bordeasca Veche, Șerbănești.
 Situația este provizorie. Pe parcursul zilei de astăzi, în funcție de informațiile transmise din partea reprezentanților școlari către ISJ Vrancea, se va stabili cu exactitate unde vor reîncepe cursurile.
 UPDATE! Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vrancea au anunțat situația de la ora 16.00 privind școlile care rămân închise și mâine. Pe lângă cele menționate anterior, ISJ Vrancea a anunțat că mai rămân închise alte câteva școli. Este vorba de unitățile de învățământ din Cârligele, Câmpuri- Rotilești, Grădinița Câmpuri și Fetești, Măicănești- Stupina, Râmniceni și Satu Nou, Sihlea- Bogza și Voetin, Bordeasca Veche- Tătăranu și Grădinița cu Program Prelungit Bordeasca Veche.   

22 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?