Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Orlando, prins băut la volan de două ori în aceeași seară. Nu avea nici permis


Un bărbat de 37 de ani, din orașul Mărășești, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea mai multor infracțiuni. Astfel, Marian Orlando P. a fost trimis în judecată pentru că a condus o mașină cu numere expirate, nu avea permis, iar pe deasupra mai era și băut.
    Bărbatul fost oprit în trafic pe data de 5 septembrie anul trecut, la Panciu. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că mașina pe care o conducea avea numerele de înmatriculare expirate, șoferul nu avea permis și mai era și băut. În rechizitoriu se arată că rezultatul alcoolemiei a fost de 1,45 grame la mie alcool pur în sânge.
Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal și i s-a recomandat să nu mai conducă mașina.
    Nu a realizat gravitatea faptelor comise, așa că în aceeași seară, după aproximativ două ore, polițiștii l-au găsit din nou în trafic, la volanul aceleiași mașini și în aceeași situație, adică tot fără permis și băut. De această dată șoferul a refuzat să mai meargă la spital pentru probe de sânge, considerând că sunt suficiente cele recoltate când a fost prins prima dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?