Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Laboratorul de analize medicale Diamed, achiziționat de MedLife


Laboratorul de analize medicale Diamed Center, situat pe strada Bucegi din Focșani, a fost achiziționat de furnizorul de servicii medicale MedLife. De altfel, furnizorul a achiziționat și laboratoarele din București, Brăila și Tecuci ale Diamed Center. Potrivit Mediafax, MedLife ajunge, astfel, la șase tranzacții efectuate în decurs de un an, după achiziționarea pachetelor majoritare din grupul de firme SAMA & Ultratest, respectiv banca de celule stem Stem Cells Bank, preluarea integrală a centrului de imagistică medicală Prima Medical din Craiova și a două laboratoare din Iași și Constanța. Grupul Diamed Center va fi coordonat, potrivit Mediafax, de unul dintre foștii acționari.
După achiziția Diamed Center, MedLife va ajunge la o rețea de 23 de laboratoare, respectiv 32 de centre medicale repartizate în București și în țară.
MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală. Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternități, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.
În prezent, MedLife își desfășoară activitatea în 15 hyperclinici din București, Timișoara, Brașov, Arad, Craiova, Galați, Iași și Cluj, în 23 de laboratoare proprii de analize, 10 unități spitalicești în București, Brașov, Arad, Craiova și Iași, dintre care un spital de pediatrie, unul de ortopedie și unul de obstetrică-ginecologie, trei maternități în București și în țară, 32 de centre medicale generaliste în București și în țară, 14 centre de excelență cu specializare unică, opt farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și în colaborare cu 140 de clinici medicale partenere din toată țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?