Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Corul Pastorala i-a colindat pe angajații Spitalului Județean


Atmosferă de sărbătoare la Spitalul Județean de Urgență Focșani. Membrii corului Pastorala i-au colindat, ieri, pe medicii și asistenții medicali din spital, la invitația managerului Constantin Mândrilă. Clubul spitalului s-a dovedit a fi neîncăpător pentru numărul mare de cadre medicale care au asistat la recitalul de colinde. „Așa, ca în fiecare an, și anul acesta beneficiem de un mare privilegiu de a-i avea pe membrii corului Pastorala printre noi, care ne vor încânta cu colinde frumoase de Crăciun. Această acțiune este realizată pentru cadrele medicale și întreg colectivul spitalului Județean, ocazie cu care le dorim sănătate, un an nou liniștit și sărbători fericite”, ne-a declarat managerul Mândrilă. Cadrele medicale prezente la eveniment s-au bucurat de momentul de colinde oferit de Pastorala, iar la final au gustat câte o prăjitură.

Profesorul Dumitru Săndulachi, dirijorul corului, a spus că este o bucurie să revină în fiecare an să colinde cadrele medicale ale Spitalului Județean. „Noi tot venim în fiecare an cu drag la Spitalul Județean să colindăm cadrele medicale. E o mare bucurie pentru noi să venim să-i colindăm pe cei care au grijă de sănătatea noastră. Ele nu trebuie uitate niciodată, pentru că sunt trup și suflet pentru noi și sănătatea noastră. Vom reveni de fiecare dată cu mare drag”, a spus profesorul Dumitru Săndulachi.
Conducerea Spitalului Județean a aprins aseară luminițele montate pe clădirea principală, dar și pe secțiile exterioare ale unității medicale. Au fost împodobiți mai mulți brazi, iar clădirile au fost ornate cu luminițe multicolore.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?