Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Polițist intoxicat cu fum, după ce a salvat o femeie dintr-o casă în flăcări


Un polițist a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a intervenit pentru salvarea unei femei, a cărei casă fusese cuprinsă de flăcări. Este vorba de agent șef principal Viorel Buciuc, de 44 de ani, din Panciu. Potrivit unor surse, acesta a suferit o ușoară intoxicație cu fum, el fiind transportat la Spitalul Panciu. După ce a primit îngrijiri medicale, polițistul a fost lăsat să plece acasă.
Incendiul a fost anunțat joi seara. La fața locului au ajuns doi polițiști, care au auzit strigătele de ajutor ale unei femei. Ei au intrat în locuința în flăcări, salvând-o pe femeie. „La data de 17 decembrie a.c., ora 19.50, polițiștii din Panciu au fost sesizați de un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că pe strada Cuza Vodă, la locuința unei femei, ar fi izbucnit un incendiu. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că în interiorul casei în care locuia bătrâna izbucnise un incendiu. Întrucât țipetele femeii după ajutor se auzeau din stradă, cei doi lucrătorii de poliție au pătruns în holul casei, unde au găsit-o pe bătrână și au scos-o afară. Incendiul a fost localizat și stins de lucrătorii din cadrul Stației de Pompieri Panciu, I.S.U. Vrancea. În urma intervenției, unul dintre polițiști a necesitat primirea de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Panciu, de unde ulterior a fost externat”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.
Potrivit pompierilor, „un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Panciu a intervenit la stingerea unui incendiu în oraș Panciu, la proprietatea numitei O.P., izbucnit la un apartament dintr-un bloc amplasat pe strada Cuza Vodă. Datorită intervenției pompierilor militari, incendiul a fost stins înainte ca flăcările să se poată extinde la întreaga locuință sau la celelalte apartamente. În urma acestuia, au ars bunuri de uz casnic și obiecte de mobilier din dormitor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?