Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Două accidente în Focșani și unul la Dumbrăveni


Trei accidente s-au produs vineri, două în municipiul Focșani și unul la Dumbrăveni. Primul eveniment rutier a fost înregistrat la Dumbrăveni, unde o femeie a fost rănită grav. Potrivit polițiștilor, vineri dimineață, în jurul orei 8.30, pe E 85, în afara comunei Dumbrăveni, mașina condusă de Constantin C., de 40 de ani, din comuna Plugari, județul Iași, a acroșat o autoutilitară, după care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism. Oamenii legii spun că șoferul ieșean a adormit la volan, după care a pătruns pe contrasens și a provocat accidentul. În urma impactului, o femeie de 44 de ani, pasageră în autoturismul condus de șoferul vinovat, a fost rănită grav, fiind transportată la spital. Celelalte persoane aflate în mașinile implicate în accident au refuzat îngrijirile medicale. Șoferii au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative. În acest caz, oamenii legii au întocmit dosar penal.
Cel de-al doilea accident a fost înregistrat pe șoseaua de centură a Focșaniului, în dreptul Metale Internațional. Oamenii legii spun că ambele mașini implicate în eveniment se deplasau în aceeași direcție, dinspre Garoafa spre Golești, una pe prima bandă, cealaltă pe a doua. Șoferul autoturismul de pe banda II a vrut să vireze dreapta, moment în care a acroșat mașina de pe prima bandă, care a fost proiectată în doi bărbați, ce se aflau pe marginea drumului. Ambele victime, angajate ale unei vulcanizări din zonă, au ajuns la UPU. Potrivit medicului Vitalie Bețișor, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, una dintre victime a suferit un politraumatism prin accident rutier și o contuzie toraco-pulmonară. Cealaltă a suferit răni ușoare. Șoferii, Viorel T., din Iași, și Constantin Cosmin S., din Focșani, au fost testați cu aparatul alcoolscop, rezultatele fiind negative.
Cel de-al treilea accident s-a produs vineri seara, în jurul orei 17.00, în centrul Focșaniului, pe trecerea de pietoni dintre Catedrală și Lukoil. O femeie a fost accidentată de un Opel Asta cu numere de Vrancea, condus de Daniel C., de 30 de ani, din Odobești. Coca C., de 59 de ani, a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Focșani, ea fiind rănită ușor, având contuzii la piciorul stâng. Conducătorul a fost testat cu etilotestul și a reieșit că nu a consumat băuturi alcoolice. De asemenea, și femeia a fost testată, rezultatul fiind negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?