Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Tir oprit în zidul unei case


   Un tir încărcat cu marfă s-a răsturnat ieri după-amiază, pe drumul european, în localitatea Haret. Mastodontul a avariat gardul și zidul unei case. Din accident nu a rezultat rănirea niciunei persoane. Polițiștii spun că evenimentul rutier s-a produs pe fondul neatenției în condu-cere.
   Autotrenul era condus de un bărbat de 45 de ani, din Focșani, Dumitru Åž., iar în momentul accidentului se deplasa pe direcția Adjud-Focșani. „Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat din Focșani, în vârstă de 45 de ani, în timp ce conducea un autotren încărcat cu marfă, dinspre Bacău către Focșani, în loca-litatea Haret, pe fondul neatenției în conducere a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe sensul opus de mers, avariind gardul împrejmuitor și zidul unui imobil. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Traficul rutier a fost restricționat pe sensul de mers Focșani-Adjud până la ridicarea autotrenului. Conducătorul auto a fost testat cu apara-tul alcooltest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, ne-a precizat inspectorul Cristi Manta, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere. 
   Inspectorul Manta a adăugat că traficul rutier nu a fost blocat în totalitate, ci doar a fost restricționat pe un sens, timp în care s-a acționat pentru fluidizare. După accident, reprezentanții societății din Focșani la care lucra bărbatul, au mers la fața locului și au adunat marfa care s-a împrăștiat pe carosabil, iar mastodontul a fost ridicat cu o macara. Atunci când autotrenul a fost ridicat de la fața locului, traficul rutier a fost oprit în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?