Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

ULTIMA ORA: Controale în pieţe, tȃrguri şi magazine


   În perioada 29 aprilie a.c. – 4 mai a.c. polițiștii vrânceni desfășoară activități pentru prevenirea și combaterea furturilor de animale și pentru verificarea legalității sacrificării și comercializării animalelor.
   Cu acesta ocazie, aproximativ 70 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutier, investigarea fraudelor au acționat împreună cu reprezentanții DSVSA Vrancea au efectuat controale în trafic, în piețe, târguri și la societățile comerciale ce comercializează animale și subproduse din carne și au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale. Verificările pe această linie vor continua și mȃine. 
  La data de 29.04.2013 polițiștii din Panciu au depistat în trafic autoutilitara marca VW condusă de Silviu Viorel B., în timp ce transporta 60 de miei vii fără a poseda documente de proveniență sau transport conform legislației sanitar veterinare în vigoare.
   La data de 30.04.2013 polițiștii din Măicănești au depistat în trafic o autoutilitară condusă de Esar D., din localitatea Babadag, județul Tulcea, în timp ce transporta 60 de miei vii fără a poseda documente de proveniență sau transport conform legislației sanitar veterinare în vigoare.
   În aceeași zi. polițiștii din Gugești au efectuat un control în târgul din comuna Dumbraveni și i-au depistat pe Åžtefan T., din municipiul Focșani, Roman Florea H. și Ciprian D., ambii din municipiul Rȃmnicu Sarat, judeul Buzău, Ion A., din comuna Sihlea, Neculae P. și Dănuț B., ambii din comuna Dumitrești și pe Petrică L., din comuna Homocea, în timp ce vindeau animale fără a deține documentele prevăzute de legislația sanitar veterinară în vigoare.
   În toate cazurile persoanele depistate au fost sancționate contravențional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?