Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

FOTO! „Recoltă” bogată pentru polițiștii de la transporturi; printre cei sancționați, doi taximetriști și doi vânzători ambulanți

ACTIVITĂȚI DESFĂȘURATE DE POLIȚIA TRANSPORTURI VRANCEA

Cu ocazia activităților specifice desfășurate în perioada 4 – 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul posturilor de poliție T.F. Mărășești și Focșani, sub coordonarea ofițerilor Serviciului Județean de Poliție Transporturi Vrancea, au obținut următoarele rezultate:

  • auto controlate: 12

  • persoane legitimate: 53

  • sancțiuni aplicate: 18, din care:

– 2 vânzătorilor ambulanți din trenuri

– 8 la Legea nr. 61/1991 Rep. (pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice – n.r.)

– 2 la regimul silvic

– 6 la O.U.G. 195/2002 (din care 2 au fost aplicate taximetriștilor din zona Eurogării Focșani, pentru staționare în loc nepermis)

  • valoare sancțiuni: 4200 lei

  • material lemnos confiscat – 0,5 metri cubi lemn foc cireș – vișin, confiscat de la o persoană în vârstă de 30 de ani, din orașul Mărășești. Aceasta a fost depistată la data de 5 februarie a.c., conducând un atelaj hipo, în zona de nord a triajului gării Mărășești.

  • valoare lemn confiscat: 250 lei

  • principali suspecți de infracțiuni depistați: 1 – la data de 6 februarie a.c., în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție TF Focșani, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din com. Sihlea, jud.Vrancea, ca fiind principalul suspect al faptei de distrugere a unor semnale de dirijare a traficului feroviar de pe magistrala BUCUREȘTI – SUCEAVA, în zona haltei de mișcare Sihlea.

Sursa text și foto: IPJ Vrancea, 6 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?