Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Liceul „Ioan Slavici” din Panciu, printre candidații la OlimpiadeleK


Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu s-a înscris în competiția națională „OlimpiadeleK”. Scopul competiției este îmbunătățirea condițiilor din instituțiile de învățământ public, iar școala viitorului trebuind să fie una în care atât copiii, cât și dascălii să meargă de drag. „În cadrul liceului nostru au fost derulate până în prezent un număr de 30 activități din toate domeniile propuse de organizatori: mediu, sport și sănătate, creativitate și tradiții, știință, cultură, educație. Activitățile au fost coordonate de următoarele cadre didactice: Savin Adrian, Danțiș Teodora, Popa Liliana, Jalbă Bandrabur Doina, Drilea Anca, Apostol Viorica, Cociorbă Luminița, Pricop Gabriela, Blaj Ana Maria, Pricopie Costel, Panaete Lenuța, Panaete Silviu, Racoviță Nicoleta, Sfetcu Traian, Drilea Mihaela (bibliotecar). Mulțumim domnului primar Iulian Nica pentru sprijinul acordat în derularea activităților de ecologizare, precum și invitaților, domnului procuror Ifrim Marinel, doamnei Cerasela Stanciu de la AJOFM, doamnei doctor Rusu Apostu Camelia și domnilor polițiști Buhăi Remus și Arghire Valentin”, se arată într-un comunicat de presă trimis redacției noastre.

    Elevii s-au implicat în toate tipurile de activități. „Participarea la Olimpiadele K are un dublu beneficiu: asigură pe de o parte formarea și dezvoltarea unor competențe specifice cetățeniei active, iar pe de altă parte, oferă șansă liceului nostru de a obține o sponsorizare din partea Kaufland pentru diverse investiții în școală, în eventualitatea în care, liceul s-ar afla printre cele 103 unități de învățământ câștigătoare”, se precizează în același comunicat.
    „OlimpiadeleK” reprezintă un proiect de responsabilitate socială, sponsorizat de Kaufland și organizat în parteneriat cu Școala de Valori și Ministerul Educației și Cercetării Științifice, iar coordonatorul la nivelul Liceului Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu este Teodora Danțiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?