Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Vânzătoare trimisă în judecată pentru delapidare și furt


O tânără de 31 de ani, din comuna Vidra, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare și furt. Potrivit procurorilor, în cursul anului 2014, în timp ce lucra la o covrigărie din comuna Vidra, Mariana U. și-ar fi însușit diferite sume de bani din  gestiune, ajungând la un total de 18.946 lei. Lipsa sumei, care nu este deloc mică, a fost constatată în timpul efectuării unui inventar.
    Femeia a plecat de la Vidra și s-a angajat la un magazin din Bolotești unde, la data de 20.12.2014, a sustras diferite bunuri, prejudiciul fiind de 1.000 lei. Conform rechizitoriului, femeia a creat, în total, un prejudiciu de 19.946 lei. Ulterior, a plecat în străinătate și nu a putut fi audiată pentru a spune dacă acuzațiile care i se aduc sunt adevărate sau nu.
    Trimis în judecată a fost și un minor, din comuna Bolotești, Ionuț Dragoș M. Conform rechizitoriului, în seara zilei de 19.11.2014, el a sustras dintr-o mașină un radio casetofon și un telefon mobil, creând un prejudiciu de 500 lei. Victima venise dintr-un alt județ la Bolotești, pentru a vinde cartofi. În timpul zilei, inculpatul l-a ajutat pe vânzător la treabă, ocazie cu care a observat radio casetofonul și telefonul mobil. Pe seară, s-a gândit să acționeze, așa că a forțat portiera, a luat bunurile și a dispărut. Proprietarul a observat repede lipsa acestora și a sesizat poliția. Oamenii legii l-au identificat pe principalul suspect, care nu a negat că el este cel care a luat bunurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?