Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Gimnasta Alina Crăciun este DUBLĂ VICECAMPIOANĂ naţională


Timp de două zile, Sala Sporturilor din Deva a găzduit o nouă ediție a Campionatului Național Individual al Junioarelor la gimnastică. În fața unui public numeros, aproape o sută de tinere gimnaste de la peste 20 de cluburi din întraga țară, au luptat pentru cucerirea titlurilor naționale individuale la gimnastică, într-o competiție rezervată unui număr de patru grupe de vârstă pentru junioare. Clubul de gimnastică din Focșani a obținut două medalii de argint și o medalie de bronz, de altfel foarte importante pentru clubul de pe Milcov.
La această competiție au participat cele mai importante și puternice cluburi din țară cum ar fi: CSM Arad, CSS Bîrlad, CS Petrolul Ploiești, CNS Cetate Deva, CS Farul Constanța, CSÅž 1 Constanța, SCM Bacău, Lotul Olimpic de la Izvorani, CSS Sibiu, CS Viitorul Cluj, CSS Nr.2 București, CS Dinamo București, CSA Steaua București. „A fost o competitie foarte strânsă și echilibrată, foarte bine organizată unde clubul nostru a participat cu două arbitre, prof. Gogoncea Diana și prof. Vulcan Doinița, dar și cu sportive bine pregătite și vreau să le mulțumesc tuturor antrenorilor pentru efortul depus în sala de gimnastică, practic aici punându-se baza principală  după care va urma și promovarea lor la Loturile naționale”, a declarat Florin Roșioru, directorul Clubului Sportiv Åžcolar de Gimnastică Focșani.
„A fost un concurs reușit, cu câteva evoluții remarcabile. Principala noastră grijă la aceste categorii de vârstă, pe lângă respectarea celor învățate la antrenamente este starea de sănătate a sportivelor. Sunt convins că vor fi și rezultate mai bune, eu făcând parte din acea generație de antrenori care are ca obiectiv podiumul de premiere” a afirmat profesorul Nicolae Forminte, antrenorul – coordonator al lotului național de junioare, care se pregătește la Deva.

   Rezultatele competiției de la Deva sunț:

Alina Crăciun – medalii de argint la sărituri și bârnă, medalie de bronz la paralele (junioare III, nivel 2), locul V la individual compus.
Adelina Ciubotaru – locul IV la sărituri (junioare II, nivel 4),
Ana Puiu – locul IV la sol, locul V la bârnă și locul VI la paralele (junioare II, nivel 4). Au mai participat la această competiție sportivele Pasere Iohana și Lozneanu Raluca. Toate sportivele sunt antrenate de profesorii Nicoleta Răducan, Carmen Smeu și Florin Roșioru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?