Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Slujba de înmormântare a lui Ionuț Popescu, oficiată de un sobor de preoți din Râmnic și Focșani


Ionuț Popescu, focșăneanul de 32 de ani, care a murit sâmbătă la spital, din cauza rănilor grave suferite în urma incendiului de la Colectiv, va fi înmormântat astăzi. El va fi îngropat în cripta familiei din cimitirul din Râmnicu Sărat, slujba de înmormântare urmând să fie oficiată de un sobor de preoți din Râmnicu Sărat și Focșani.
    Trupul neînsuflețit al lui Ionuț a fost ridicat ieri de la morgă și depus la o biserică din București, pentru ca prietenii să-și poată lua rămas bun de la el, urmând ca astăzi în jurul orei 11.00, trupul neînsuflețit să ajungă la Râmnic.
    De înmormântarea lui Ionuț Popescu se ocupă Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei A rămas în responsabilitatea familiei pomana de după înmormântare, după cum ne-au spus reprezentanții Arhiepiscopiei. Ionuț Popescu a murit sâmbătă dimineață, în timpul unei intervenții chirurgicale de transplant de piele. A intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitat zeci de minute, dar manevrele nu au avut rezultatul dorit.
    Bilanțul tragediei din Colectiv a ajuns, luni, la 46 de morți. Ultima victimă este jurnalista Teodora Maftei, (36 de ani), editor la Pro TV, care a murit la clinica din Israel, unde a fost transferată săptămâna trecută. În spitalele din Capitală mai erau internate, luni, 83 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 15 erau în stare critică, șase în stare gravă și 61 stabilizați, potrivit Mediafax.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?