Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Consiliul Judeţean finalizează registrul agricol electronic în zona de sud


Consiliul Județean Vrancea a finalizat proiectul „Implementarea de soluții e-guvernare în zona de sud a județului Vrancea”, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul pentru Societatea Informațională. Valoarea totală a proiectului este de 6.458.000,00 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 6.328.840,00 lei. Consiliul Județean a derulat, începând cu data de 10 februarie 2014, proiectul menționat, care este implementat în localitățile Gologanu, Milcovul, Cotești, Urechești, Răstoaca, Dumbrăveni, Popești, Nănești, Măicănești, Vulturu, Tătăranu, Gugești, Obrejița, Golești, Slobozia Ciorăști pe o durată de 18 luni.
    În cadrul acestui proiect au fost predate și recepționate echipamentele necesare implementării soluțiilor e-guvernare în zona de sud a județului Vrancea. Printre acestea se numără servere, multifuncționale, platforma de aplicații și aplicații registru agricol, registru rol nominal unic, aplicații financiar-contabile și resurse umane, licență server bază de date, sistem helpdesk, antivirus server și stații, tablete android, etc. Acestea vor contribui la obiectivul proiectului de a oferi un acces facil la serviciile administrației publice din județul Vrancea pentru cetățeni și organizații publice și private prin implementarea și punerea în funcțiune a unui sistem informatic integrat destinat gestiunii Registrului Agricol în format electronic, în cadrul celor 15 unități administrative teritoriale partenere.
    Consiliul Județean Vrancea a implementat alte două astfel de proiecte în zonele nord-vest și centru ale județului, în total, 45 de localități din Vrancea fiind cuprinse în proiecte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?