Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO și GALERIE FOTO: POMPIER RĂNIT în urma unui accident produs în centrul Focșaniului


Un angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea, Andrei N., de 27 de ani, a fost rănit într-un accident care s-a produs ieri, în centrul municipiului Focșani. Angajatul ISU conducea un autoturism Peugeot dinspre Big către Ceasul Rău. La intersecția cu strada Ștefan cel Mare, Peugeot-ul s-a ciocnit violent cu un Mitsubishi Pajero, care circula dinspre Ceasul Rău. Potrivit polițiștilor,  în intersecție a virat stânga, către Dance Club, intrând în coliziune cu Peugeot-ul. Impactul a fost extrem de puternic, cele două mașini făcându-se praf.
    Pompierul a fost rănit în urma acestui accident și a fost preluat de colegii săi, ajunși la fața locului cu o ambulanță SMURD, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Focșani pentru investigații medicale suplimentare și tratament de specialitate. Inițial, s-a crezut că are fracturi, dar în urma investigațiilor a rezultat că s-a ales doar cu un „traumatism gambă dreaptă”. Ușor a fost rănit și șoferul celeilalte mașini, Lian T., de 36 de ani, din Focșani.

    Polițiștii urmează să stabilească cum s-a produs evenimentul și cine este vinovat. În primă fază ei spun că ar fi vorba despre o neacordare de prioritate din partea șoferului aflat la volanul autoturismului Mitsubishi, dar urmează să se verifice și semafoarele pentru că nu este exclus ca unul dintre șoferi să fi intrat în intersecție pe roșu. „La data de 5.11.2015, în jurul orelor 13.10, pe Bulevardul Unirii din Focșani, la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Este vorba despre un autoturism marca Mitsubishi Pajero, care se deplasa pe Bulevardul Unirii din direcția Ceasul Rău către Big, iar la un moment dat a virat brusc în intersecția cu strada Ștefan cel Mare, neacordând prioritate de trecere unui autoturism marca Peugeot, care se deplasa din direcția Big către Centru. Urmează să efectuăm cercetări la fața locului și activități specifice prin care să stabilim cu exactitate mecanismul producerii accidentului”, a explicat comisarul șef Cătălin Stegărescu, șeful Biroului Rutier Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?