Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Primarul din Vizantea Livezi a murit la 57 de ani



    Primarul comunei Vizantea Livezi, Fănică Ciobotaru, a murit, marți, la Spitalul Floreasca din București. El împlinise 57 de ani, era de profesie economist, iar din 2004 a fost primarul comunei Vizantea Livezi. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Focșani, primarul Fănică Ciobotaru a ajuns pe 16 octombrie la spital, în stare gravă, el prezentând hematemeză, adică sângerare pe gură. S-a intervenit chirurgical de urgență, pentru a se opri sângerarea. La doar 3 zile distanță, pe 19 octombrie, din cauza stării grave de sănătate, medicii din Secția de Chirurgie Generală a Spitalului Județean au decis transferul primarului la Spitalul Floreasca din București. Potrivit unor surse medicale, primarul suferea de ulcer cu multiple perforații.
    Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, și-a exprimat regretul pentru trecerea la cele veșnice a primarului din Vizantea Livezi. „Am primit cu tristețe vestea dispariției domnului primar din Vizantea Livezi, economistul Fănică Ciobotaru. S-a stins la numai 57 de ani, o vârstă la care mai avea încă multe de oferit comunității, rudelor și prietenilor. Transmit condoleanțele mele familiei îndurerate și celor apropiați. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a precizat președintele Marian Oprișan.
    Proiectul cel mai important pe care dorea să îl finalizeze Fănică Ciobotaru viza dezvoltarea stațiunii balneare din Vizantea Livezi. Încă din 1996, când era viceprimar, au demarat primele discuții cu Ministerul Turismului iar în 2011 a fost aprobată dezvoltarea infrastructurii turistice balneare Vizantea. În 2013 a fost obținut licența de exploatare de la Autoritatea Națională a Resurselor Minerale, iar în mai 2015 a fost finalizată captarea izvorului de ochi, reabilitarea forajului apei de stomac și forarea unui puț nou pentru apele reumatismale. „Cei din Vizantea își doresc foarte mult ca satul lor să devină din nou stațiune”, ne-a spus primarul Fănică Ciubotaru în vara acestui an.
 
                            Dumnezeu să-l odihnească!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?