Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 2 noiembrie a.c., orele 07.20, pe DN 2D, în comuna Vidra, un tânăr, de 28 ani, din comuna Nereju, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenției a intrat în coliziune cu un atelaj hipo neînregistrat care se deplasa în fața sa pe aceeași direcție de mers. În momentul producerii accidentului, atelajul era condus de un bărbat, de 55 ani, din localitate, care a fost rănit ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
   
    La data de 2 noiembrie a.c., orele 15.30, polițiștii rutieri au depistat pe DC 169, în comuna Slobozia Bradului, un bărbat, de 52 ani, din comuna Podgoria, județul Buzău, în timp ce conducea un ansamblul de vehicule format din tractor și remorcă, ambele neînmatriculate. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 2 noiembrie a.c., orele 20.30, polițiștii rutieri au depistat pe strada Åžtefan cel Mare din comuna Gugești, un bărbat, de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

   
Urmărită național depistată de polițiști

    La data de 2 noiembrie a.c., orele 15.30, polițiștii din Adjud au depistat în zona Pieței Agroalimentare o femeie, de 47 ani, din localitate, dată în urmărire națională, întrucât la data de 7 octombrie a.c., în timp ce se afla în municipiul Tecuci, a plecat de la rudele sale și nu a mai putut fi contactată. Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că în această perioadă a locuit în municipiul Buzău la doi necunoscuți și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?