Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 6 aprilie a.c., ora 22.20, polițiștii din Slobozia Bradului l-au depistat pe T. Valentin Maur, de 37 ani, din comuna Slobozia Bradului, și au stabilit faptul că a condus o autoutilitară care a fost găsită răsturnată pe câmp, în apropierea DN2 E85, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie. În urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit faptul că în momentul producerii accidentului, T. Valentin Maur se afla singur în autoutilitară și nu a suferit vătămări corporale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
    La data de 6 aprilie a.c., ora 17.30, T. Valeriu, de 75 ani, din comuna Golești, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Focșani, pe Bld. Unirii, nu a acordat prioritate de trecere lui I. Maricica, de 53 ani, din localitate, aceasta fiind angajată în traversarea regulamentară a străzii pe marcajul pietonal. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Victima accidentului a fost transportată la Spitalul Sf. Pantelimon pentru a primi îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
    La data de 6 aprilie a.c., ora 18.30, polițiștii rutieri l-au depistat pe P. Gheorghe, de 57 ani, din comuna Vînători, în timp ce conducea pe DN 23 un autoturism radiat din circulație din data de 30.05.2011. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?