Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Premii pentru contabilii vrânceni şi firmele lor


Contabilii vrânceni, membri ai filialei județene a Corpului Experților Contabili și al Contabililor Autorizați din România (CECCAR), au sărbătorit, ieri, Ziua Națională a Contabilului Român. Peste 50 de contabili au fost prezenți la evenimentul organizat la Hotelul Vrancea. Au fost premiați experții contabili și contabilii autorizați, dar și firmele de contabilitate care au avut cele mai bune rezultate în cursul anului trecut. Premiul special a fost acordat societății VFV Cont, iar firma de top a fost desemnată Robotex pentru „rezultate deosebite în activitatea contabilă”.
     La evenimentul organizat la Hotelul Vrancea au fost prezenți judecătoarea Mariana Săndina Croitoru, vicepreședinta Tribunalului Vrancea, șeful adjunct pentru activitate de inspecție fiscală contribuabili mijlocii a Administrației județene a Finanțelor Publice, Ciprian Iamandi și inspectorul de muncă, Gheorghe Avram, de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, Ion Roman, președintele Patronatului IMM Vrancea, care le-au urat „La Mulți Ani!” contabililor vrânceni. De asemenea, președintele CECCAR Vrancea, Viorel Budeanu a prezentat mesajul conducerii centrale a CECCAR adresat membrilor din Vrancea.
    Un mesaj mai tehnic a avut judecătoarea Mariana Croitoru care a arătat că le-a recomandat colegilor magistrați să organizeze întâlniri cu contabilii atunci când au nelămuriri asupra unor documente. De asemenea, magistratul le-a spus că se pot prevala de legislația comunitară atunci când este vorba despre norme de drept comunitar care ar fi trebuit implementate în legislația românească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?