Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

INFOPOL


Decese cercetate de polițiști

    La data de 30 octombrie a.c., ora 11.36, polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 62 ani, din localitate, s-ar fi spânzurat într-o hală din cadrul unei societăți din municipiul Focșani. Cadavrul a fost transportat la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei.

     La data de 29 octombrie a.c., ora 12.40, polițiștii din Gugești au fost sesizați cu privire la faptul că în jurul orelor 10.30, o minoră în vârstă de 1an și 6 luni, din comuna Slobozia Bradului, a decedat după ce a fost găsită căzută într-un cămin improvizat pentru racordare la rețeaua publică cu apă, în care se afla lichid pluvial.  Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că în jurul orelor 10.15, minora a fost lăsată să se joace nesupravegheată în curtea locuinței, moment în care, din neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut într-un bazin în care se găsește apă de ploaie. Minora a fost găsită în bazin, în stare de inconștiență de către tată, care a transportat-o de urgență la cabinetul medicului de familie din localitate, unde s-au efectuat manevre de resuscitare. Ulterior, a fost transportată la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon”, unde au fost continuate manevrele de resuscitare, acestea dovedindu-se ineficiente, iar la ora 11.50, medici au constat decesul. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?