Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

VIDEO : Un vrâncean de 21 de ani i-a impresionat pe toţi juraţii de la X Factor


Stelian Ciuciuc, un tânăr de 21 de ani din Andreiașu de Sus, i-a impresionat cu vocea sa pe toți cei trei membri ai juriului de la emisiunea X Factor, difuzată vineri seară la Antena 1. „Am venit la X Factor să-mi demonstrez mie că pot face acest lucru. N-am mai cântat pe nicio scenă, n-am făcut studii în muzică, pur și simplu ce-am cântat acasă. Alexandra, prietena mea cea mai bună, mi-a zis să încerc. Sunt emoționat. Când mă gândesc s-o văd pe Delia în carne și oase… O iubesc, abia aștept să o văd. E o femeie frumoasă, are niște ochi superbi. Sunt un mare fan. Când o să cânt în fața ei o să fiu foarte emoționat”, a spus tânărul înainte de a intra pe scenă. Deși timid, după cum spuneau prietenii care l-au însoțit, vrânceanul a glumit și i-a făcut Deliei declarații de dragoste: „Te iubesc, Delia, te iubesc enorm! Ești mirifică, ești minunată, ești extraordinară”.Stelian Ciuciuc a spus că a adus „un cutremur la pachet: vocea mea”.

    „Ne-ai CUTREMURAT cu vocea ta! Stelian Ciuciuc a fost mai ÎNDRÄ‚ZNEÅ¢ ca niciodată și mai BUN ca oricând! Trei de DA pe scara Richter
Se mândrește cu faptul că vine din Vrancea, dar singurul cutremur de această dată va fi provocat de vocea lui! „It’s a man’s world” a sunat perfect, iar Stelian a fost răsplătit cu 3 DA-uri pe scara Richter. A avut glumele la el, și-a scos curajul necesar, surprinzător până și pentru prietenii lui, și a realizat un moment senzațional. Hai, să fim sinceri, parcă la prima vedere nu ne-am fi așteptat la o asemenea voce. Unul, doi, trei de DA pe scara Richter! Eh, ăsta da CUTREMUR. Mai ales că ni l-a adus la pachet și l-a servit cu tot ce ne trebuie. Abia așteptăm să vedem ce seisme se vor mai produce pe scena X Factor!”
, scrie pe site-ul xfactor.a1.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?