Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 14 octombrie a.c., ora 17.35, pe DN2 E85, în afara localității Mărășești, un bărbat, de 48 ani, din comuna Slobozia Conachi, județul Galați, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate de trecere unei autocisterne la ieșirea dintr-o stație peco, intrând în coliziune cu aceasta. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei, din comuna Munteni, județul  Galați, pasageră în autoutilitară. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 14 octombrie a.c., orele 19.15, pe strada Mărășești din municipiul Focșani, un bărbat, de 38 ani, din orașul Voluntari, județul Ilfov, domiciliat fără forme legale în orașul Odobești, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 14 octombrie a.c., orele 17.50, pe DJ 205R, în comuna Poiana Cristei, un tânăr, de 24 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Deces cercetat de polițiști

    La data de 14 octombrie a.c., orele 18.15, un bărbat, din comuna Vizantea Livezi, a sesizat faptul că pe malul râului Vizăuți se află cadavrul unei femei. Cu ocazia primelor verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că victima este o femeie, din municipiul Brașov, care venise în vizită la locuința părinților săi. Cadavrul a fost depus la SML în vederea efectuării necropsiei.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?