Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Taylor Swift, postare pe Twitter la adresa zvonurilor privind eventuala sa logodnă


Artista americană Taylor Swift a încercat să dezmintă pe rețelele de socializare zvonurile potrivit cărora s-ar fi logodit și s-ar afla în căutarea unei proprietăți unde să locuiască după ce se va căsători, relatează UPI.com.
Interpreta melodiei ‘Shake It Off’ nu a negat pe contul său de Twitter că ea și iubitul său, Calvin Harris, ar fi în căutarea unei case pentru că ar urma să se căsătorească, ci a oferit informații despre susținerea unui concert într-un oraș american, în cadrul turneului său dedicat albumului ‘1989’. ‘Ce scrie presa că fac: Îmi cumpăr o nouă proprietate în Beverly Hills și mă căsătoresc într-un castel englezesc’, a postat Taylor Swift pe contul său de Twitter. Artista însă nu a negat aceste zvonuri, ci doar a postat: ‘Ce fac eu acum este să susțin un spectacol în St. Louis’.
Potrivit mai multor relatări ale presei de peste ocean, Taylor Swift, 25 de ani, ar fi alocat 25 de milioane de dolari pentru o proprietate în Beverly Hills, în timp ce alte relatări media au anunțat că se pregătește să se căsătorească cu iubitul său Calvin Harris, 31 de ani. Pe de altă parte, în această săptămână artista a donat 50.000 de dolari pentru nepotul unuia dintre dansatorii trupei sale, care fusese diagnosticat cu o formă de cancer la numai 13 luni. Interpreta de muzică pop se află în plin turneu de promovare a albumului său ‘1989’, în care a invitat o serie de vedete să cânte alături de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?