Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Elevii de clasa I pot învăța cum să evite pericolele


Ministerul Educației și Cercetării Științifice, în parteneriat cu TYMBARK MASPEX ROMÂNIA, derulează proiectul „Tedi – Școala Siguranței”. Proiectul este destinat elevilor din clasa I și are ca scop îmbunătățirea condițiilor de siguranță pentru aceștia, atât la școală, cât și acasă.
    Învățătorul clasei participante trebuie să facă înscrierea până pe 5 octombrie inclusiv, pe site-ul www.scoalatedi.ro. Organizatorii vor trimite ulterior, după 2 noiembrie, prin poștă, broșuri pentru cadrele didactice, cărticele cu diferite exerciții pentru elevi, dar și o broșură informativă pentru părinți. Conținutul educațional va trebui parcurs până la finalul anului educațional în întregime, dar modalitatea de implementare și frecvența activităților propuse vor rămâne la latitudinea fiecărui cadru didactic înscris.
    În fiecare lună, cadrele didactice vor uploada pe site-ul www.scoalatedi.ro dovezile activităților inițiate și desfășurate în cadrul acestui proiect. Tot lunar, cele mai active trei școli înscrise vor fi premiate. Toate școlile primare înscrise, care au desfășurat activități pe baza materialelor transmise, vor primi Certificatul „Tedi- Școala Siguranței”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?