Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Scenete despre meserii, la Școala Alexandru Vlahuță


Școala „Alexandru Vlahuță” din Focșani a găzduit, ieri, o activitate interesantă care i-a avut ca protagoniști pe elevii clasei a VIII-a C. A fost o acțiune de consiliere și orientare a elevilor în vederea alegerii unei meserii care să-i reprezinte și care să le dea posibilitatea să-și valorifice aptitudinile și deprinderile.
Protagoniștii activității au prezentat prin mici scenete concepute de ei înșiși profilul meseriilor pe care intenționează să le îmbrățișeze în viitor. Astfel, îmbinând seriozitatea cu ușoare nuanțe comice, școlarii au dat viață meseriilor de polițist, jandarm, avocat, judecător, reporter, medic, asistent, hair-stylist. Activitatea a fost coordonată de profesoara Liliana Foarfece, diriginta clasei, care  i-a avut drept colaboratori pe directorul școlii Valy Å¢igănuș, consilierul județean Rodica Boboc și pe preotul George Bogdan. La eveniment au participat și elevi de la celelalte clase, însoțiți de profesorii lor, iar la finalul manifestării, micii spectatori de clasa a V-a și-au exprimat impresiile.
Micii școlari au fost impresionați de talentul actoricesc al colegilor mai mari, de originalitatea scenariilor, care le-a provocat amuzamentul și interesul. „La școala mea de suflet, Școala «Alexandru Vlahuță» Focșani, a avut loc o activitate extrem de emoționantă și de interesantă, concepută de minunații elevi ai clasei a VIII-a C. În cadrul unor scenete create de ei, au reprezentat profilul unor meserii precum: judecător, avocat, medic, polițist, hair-stylist, reporter sau fotograf. Dragii mei copii, vă felicit, ați fost excepționali!”, a scris consilierul județean Rodica Boboc, pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?