Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva“, a fost naş la Focşani


Actorul Cosmin Seleși, vedetă de televiziune, membru al juriului show-ului de televiziune „Splash! Vedete la Apă” și prezentator TV al show-urilor „Te cunosc de undeva” și „Familiada” difuzate de Antena 1 (conform wikipedia), a fost naș la Focșani.    
    Potrivit presei centrale, soția prezentatorului de la Antena 1, Irina, este din Focșani, aici fiind și locul unde și-au botezat primul copil, Tudor Nicolae. „La botezul micuțului care a avut loc în FOCÅžANI, orașul natal al mamei sale, au fost invitați mulți colegi de-ai lui COSMIN. Tăticul COSMIN a fost mai emoționat decât TUDOR și a plâns mai mult decât băiețelul care a fost tare cuminte”, scria în septembrie 2012 vedeteblog.com.
    Irina se ocupă de make-up în emisiunea prezentată de soțul său alături de Alina Pușcaș. Cosmin și Irina Seleși au fost nași la cununia lui Ciprian Spulber cu Andreea Ramona, la Biserica din Piața Unirii. Petrecerea a avut loc la Restaurantul David’s. 
    Pe pagina sa de Facebook, omul de televiziune a postat o fotografie lângă o șaormerie din Focșani cu mesajul: ” Cine vrea shaormaaaaaa???? Nassim, Focșani!”

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?