Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Consilierii educativi sunt așteptați la consfătuire


Consfătuirea consilierilor educativi va avea loc vineri, la ora 12:00. Se vor prezenta materialele discutate la consfătuirea națională, principalele concursuri și activități extrașcolare aflate în atenția Ministerului Educației și Cercetării Științifice, se vor discuta reorganizarea comisiilor metodice, temele cercurilor pedagogice și graficele și metodele de organizare și desfășurare a două activități importante, respectiv alegerile consiliilor școlare la nivel de liceu, care sunt în plină desfășurare, și apelul pentru depunerea proiectelor CAEN, CAER și CAEJ, în vederea stabilirii calendarelor naționale, regionale și județene a proiectelor educative pentru anul școlar 2015-2016. 
    Coordonatorii de proiecte vor depune dosarele la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea până pe 30 octombrie. În perioada 2-6 noiembrie, ISJ desfășoară evaluarea, care va stratifica aceste proiecte în naționale, regionale și județene.
    Regulamentul CAEN, formularele de aplicație și alte documente pot fi consultate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, www.isjvn.vn.edu.ro, la secțiunea Documente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?