Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

INFOPOL


Mașină cu numere false, în trafic la Mărășești

La data de 15 septembrie a.c., ora 8.45, polițiștii rutieri au depistat pe DN2 E85, pe raza orașului Mărășești, un bărbat, de 47 ani, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație din data de 21 august 2014. Autoturismul avea montat un număr de înmatriculare fals. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

    La data de 15 septembrie a.c., ora 15.00, polițiștii din Suraia au depistat pe DJ 204 D, un bărbat, de 28 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism având acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Mandat pus în executare de polițiști

La data de 15 septembrie a.c., ora 16.30, polițiștii din Nereju au depistat un bărbat, de 45 ani, din comuna Grebănu, sat Livada Mare, județul Buzău, care avea mandat de executare a pedepsei închisorii din 14 septembrie a.c., emis de Judecătoria Vălenii de Munte, județul Prahova, fiind condamnat la o pedeapsă de 1 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie. Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Focșani, în vederea executării pedepsei.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?