Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Trei zile de petreceri la „Toamna Odobeșteană“


Toți vrâncenii sunt invitați să participe, de astăzi și până duminică, la cea de-a XI-a ediție a festivalului „Toamna Odobeșteană”. Manifestările vor debuta, azi, cu Turneul de Fotbal „Odobești Grapes CUP”, desfășurat în parteneriat cu FRF și AJF Vrancea, după care, la ora 11.00, „Prietenii Cărții” vă așteaptă la Bibilioteca Publică pentru un moment cultural.
Cea de a doua zi a manifestărilor va debuta cu fotbal, lansare de carte, la care vor participa reprezentanți ai Unităților Militare din Vrancea, Jandarmeriei, Asociației Veteranilor de Război și ai Asociației Cultul Eroilor. Ziua se va încheia cu un spectacol grandios, la care vor participa Andreea Bălan, Vescan, Fuego, Alina Eremia, Speak, Mioara Velicu, Frankfurt și Vecinu’ Mitică, Nicu Paleru, Jean de la Craiova, Sylvie, Rocsana Marcu și Nicu Albu.
Duminică, 13 septembrie, în ultima zi a manifestărilor, va veni la Odobești IPS Ciprian, arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, care va participa la slujba de la Biserica „Sfântul Gheorghe” din Caragea. Pasionații de sport pot participa la Turul de Ciclism Grapes MTB Race, ediția I. Urmează festivitățile de premiere a câștigătorilor competițiilor sportive, apoi inaugurarea Centrului de Informare Turistică și recitalul de muzică bizantină: protopsaltul grec Theodoros Vasilikos. Festivalul Tradițional „Toamna Odobeșteană” se va încheia cu un spectacol muzical-artistic, ce va avea loc în Centrul Civic. „Vă așteptăm, cu mic, cu mare, pentru a vă alătura activităților din cadrul Festivalului Tradițional «Toamna Odobeșteană» și pentru a petrece câteva zile de sărbătoare!”, a declarat primarul orașului Odobești, Daniel Nicolaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?