Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Tom Hardy nu ar spune nu rolului James Bond


Actorul britanic Tom Hardy se gândește că ar putea prelua rolul celebrului agent 007, James Bond, interpretat în prezent de Daniel Craig, în filmele viitoare ale seriei, scrie UPI.com. ‘Cred că orice actor ar lua în calcul rolul James Bond, nu credeți?’, a spus Hardy, 37 de ani, într-un interviu pentru Sky News, răspunzând la întrebarea dacă se consideră unul dintre actorii favoriți pentru acest rol ținând cont de cota pe care acesta o are într-un clasament realizat la o casă britanică de pariuri sportive.
Cu câteva luni în urmă se zvonise că actorul Idris Elba ar putea interpreta rolul agentului special în următoarele filme ale seriei, însă acesta are o cotă de numai 3 la 1, Tom Hardy având 2 la 1. Damian Lewis, starul din ‘Homeland’, are o cotă de 7 la 2 și Henry Cavill din producția ‘Superman’ are o cotă de 4 la 1. Actorul Pierce Brosnan, care a interpretat rolul James Bond în câteva filme ale seriei, și-a exprimat anterior susținerea pentru Idris Elba, însă actorul de culoare a dezmințit relatările media privind posibilitatea  de a primi acest rol. Cel de-al patrulea film al seriei James Bond cu Daniel Craig în rolul principal, ‘Spectre’, va avea premiera în cinematografe la 6 noiembrie.
Tom Hardy, cunoscut pentru rolurile din ‘Bronson’, ‘ Dark Knight Rises’ sau din recentul film al lui George Miller ‘Mad Max: Fury Road’, va putea fi văzut în curând alături de Emily Browning în ‘Legend’, care va avea premiera la 2 octombrie 2015 și în ‘Revenant’, alături de Leonardo DiCaprio, unde interpretează personajul antagonist (premiera în ianuarie 2016).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?