Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Deschiderea noului an școlar pentru Școala 3 va avea loc la Liceul „G.G. Longinescu”


Festivitatea de deschidere a noului an școlar 2015-2016 de la Școala Gimnazială nr. 3 din Focșani se mută în acest an în incinta Liceului Tehnologic „G. G. Longinescu” din Focșani, din cartierul Obor.
    Așadar, elevii și părinții sunt așteptați luni, pe 14 septembrie, la ora 11:00, în curtea liceului pentru a participa la festivitate.
    Evenimentul ce marchează un nou început școlar pentru învățăceii și cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale nr. 3 nu va fi organizat în acest an în curtea școlii, din cauza lucrărilor de renovare ce se fac în această perioadă. „Anul acesta ne-am gândit ca festivitatea să aibă loc la liceul 3, la ora 11, din cauza reparațiilor de la școală. Sunt saci, schele, materiale de construcții în curtea școlii, nu am fi avut unde”, a declarat directorul adjunct al Școlii Gimnaziale nr. 3, Tatiana Bănică.
    Anul acesta, elevii nu vor învăța în clasele școlii numărul 3, din aceleași motive. Așadar, școlarii de la clasele de Step by Step și pregătitoare vor învăța la Grădinița nr. 2, de pe strada Alecu Sihleanu din Focșani. Elevii din clasele primare și gimnaziale vor învăța la Liceul „G. G. Longinescu” din Focșani, în două schimburi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?