Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Profesorii necalificați au obținut note mici la examenul de suplinire


Notele obținute de cadrele didactice necalificate, la examenul pe care l-au susținut ieri, în vederea ocupării unei catedre, au fost publicate aseară pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean. Cea mai mare medie a fost obținută de Liliana Măciucă, 9,50, care a dat examen la limba română – pedagogia preșcolară. Ea a luat 9.50 atât la proba scrisă, cât și la interviu. Monica Damian, care a susținut examenul la aceeași disciplină, a obținut media 9.33, iar Carmen Florentina Nistor a obținut media 9.00 la limba română – elemente de pedagogie învățământ primar.
Cele mai mici note le-au obținut cei care au vrut un post de profesor de educație fizică și sport. Dan Laurențiu Dobre a luat 3,3 la scris și 5 la oral, media nefiindu-i calculată. Maria Mirabela Istrate a obținut 2,7 la scris și 7 interviu. Cea mai mică notă la scris, 1,9, a obținut-o Simona Alexandrina Cucu, ce a dorit un post de profesor de protecția mediului. Notele obținute de profesorii necalificați, AICI.
Cadrele didactice nemulțumite de note pot depune contestații pe 7 septembrie, între orele 9.00-15.00, și pe 8 septembrie, între orele 9.00-12.00. Rezultatele finale vor fi afișate pe 9 septembrie.
Astăzi vor susține examenul scris suplinitorii calificați. Repartizarea lor pe săli AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?