Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Voleibalistele se pregătesc la Gheorgheni


Lotul formației de volei a CSM 2007 Focșani, participantă la Campionatul Național de senioare, în Divizia A2, seria est, se află în al doilea cantonament montan al verii. Pregătirea a fost făcută, într-o primă etapă, la Cacica, iar în aceste zile, fetele de la CSM 2007 se află la Gheorgheni, loc tradițional de antrenamente pentru sportivi de la CSM 2007 Focșani și unde profesorul Marian Rădulescu continuă antrenamentele pentru consolidarea condiției fizice a sportivelor și a lucrat pentru perfecționarea pregătirii tehnico-tactice pe momente ale jocului.
În perioada următoare, profesorul Marian Rădulescu va avea la dispoziție lotul cu care dorește să înceapă noua ediție de campionat, iar, de săptămâna viitoare va lucra pentru consolidarea condiției fizice, ca și pentru omogenizarea formulelor de joc prin integrarea jucătoarelor nou venite. Sunt zile cu pregătire fizică și tehnico tactică intensă, la care toate jucătoarele răspund cu implicare totală, demonstrând că obiectivul promovării în Divizia A1 are temei în valoarea lotului în care se regăsesc voleibaliste cu mare experiență competițională, cu state vechi în competițiile naționale, inclusiv, în Divizia A1, ca și jucătoare foarte tinere, dar cu cert potențial.
Vor fi, ca și în precedentele perioade de pregătire centralizată, câteva săptămâni de antrenamente fizice și tehnico-tactice intense, în măsură să ducă formația la un bun nivel competițional până la începerea noii ediții de campionat, programată pentru a doua săptămână din luna octombrie. La nivelul lotului există și câteva modificări, după ce au apărut câteva jucătoare noi care să pună umărul la obiectivul echipei de pe Milcov, promovarea în Liga Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?