Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Lovit cu SECUREA în cap de un consătean


Un bărbat din Tulnici a ajuns, ieri, în stare extrem de gravă, la Spitalul Județean Focșani, după ce a fost lovit în cap cu o secure de un consătean. Ulterior, victima a fost transferată la un spital din București.
Discuțiile dintre cei doi au pornit după ce victima a tot insistat ca agresorul să-i dea o țigară sau ceva de băut. Potrivit anchetatorilor, victima, Constantin B., de 56 de ani, și agresorul, Florin V., de 33 de ani, s-au întâlnit pe stradă. Inițial, victima i-ar fi cerut agresorului o țigară, pe care nu a primit-o. Agresorul le-a spus anchetatorilor că victima s-a tot ținut după el, insistând să-i dea măcar ceva de băut. Pentru că între cei doi au mai existat conflicte, agresorul i-ar fi spus de mai multe ori victimei că nu are ce căuta în curtea sa și că nu-i dă nimic.
În stradă, victima a fost lovită cu palma, după care agresorul a intrat în curtea locuinței. Victima l-a urmat, moment în care agresorul s-a enervat, a luat o secure și l-a lovit de mai multe ori pe bărbatul de 56 de ani.
La fața locului au ajuns pe lângă politiștii de la Secția Tulnici și cei de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vrancea pentru cercetări. Agresorul a fost adus la sediul parchetului și după ce a dat declarații a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă la omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?