Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Accident urmat de incendiu


Un autoturism marca Opel Vectra a luat foc după ce a fost implicat într-un accident rutier. Incidentul s-a produs duminică dimineață, la ora 6.30, pe DN2 E85, în afara comunei Obrejița. Ion J., de 38 de ani, din comuna Unguriu, județul Buzău a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, a pătruns pe contrasens și a acroșat un alt autoturism condus de Laurențiu B., de 24 de ani.
În urma impactului, cea de-a doua mașină a fost proiectată     într-un cap de pod și a  luat foc. Nici persoanele care se aflau în autoturism nu au scăpat fără răni. Alexandru B., Alexandru L., de 19 ani și Andrei C., tot de 19 ani, toți din Vaslui au fost răniți ușor.
Dat fiind faptul că mașina ardea ca o torță, la fața locului   s-au deplasat și pompierii cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. În urma incendiului autoturismul a ars în proporție de 90%.
Cel mai probabil, din primele cercetări efectuate, incendiul a fost provocat de scurtcircuit electric produs de conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată în urma unei acțiuni mecanice ori fizice. Un alt accident s-a produs duminică, la Reghiu. Radu P., de 64 de ani, din localitate, pe fondul oboselii și a consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a oprit cu mașina într-un cap de pod. Åžoferul aburit de alcool a scăpat cu răni ușoare.
Åži la Păunești un brașovean băut a lovit o mașină care era oprită regulamentar. Accidentul s-a produs duminică după-amiază. Marius I., de 25 de ani, din cauza nea-tenției și a consumului de băuturi alcoolice a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit o mașină care era oprită. Åžoferul a fost rănit ușor iar autoturismele au fost avariate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?