Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Spitalul Adjud face angajări


Spitalul Municipal Adjud face angajări. Unitatea a scos la concurs mai multe posturi pe perioadă nedeterminată, printre care și două posturi de asistent medical și două pentru infirmiere.
Astfel, posturile scoase la concurs sunt următoarele: un post asistent medical generalist debutant la compartiment recuperare medicină fizică și balneologie; un post asistent medical laborator principal la laborator analize medicale; două posturi de infirmieră la compartiment recuperare medicină fizică și balneologie; un post de îngrijitoare de curățenie la compartiment neonatologie și un post de muncitor calificare zugrav la compartiment întreținere și reparații.
Cei care doresc să ocupe unul din aceste posturi trebuie să îndeplinească mai multe condiții specifice. Pentru postul de asistent medical generalist debutant condițiile sunt: studii cu diplomă de școală sanitară postliceală; asigurare malpraxis valabilă; certificat membru OAMGMAMR vizat anual, iar pentru postul de asistent medical principal, trebuie adăugată adeverința care atestă acest lucru; pentru postul de infirmieră: studii de școală generală, vechime în activitate 6 luni, curs de infirmieră. Până pe 7 septembrie pot fi depuse dosarele, iar concursul se va organiza conform calendarului următor: 14 septembrie, ora 10:00 proba scrisă; 18 septembrie, ora 10:00 proba interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?