Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO : Hora miresei, marţi la miezul nopţii, pe Bulevardul Unirii din Focşani


„După cum am scris de mai multe ori în rubrica de comentarii de pe site, Piața Unirii din Focșani este locul în care poți face absolut orice-ți trece prin cap, la orice oră și in orice zi. Ieri, 25.08 la ora 12 noaptea am avut „plăcerea” de a fi treziți din somn de către o gașcă de nuntași care s-au pus pe petrecut pe carosabil fix în Piața Unirii. Conform Codului Rutier „Cu pedeapsa prevăzută la alin. (3) se sancționează blocarea cu intenție a drumului public, dacă se pune în pericol siguranța circulației ori se aduce atingere dreptului la libera circulație a celorlalți participanți la trafic”. Dacă IPJ Vrancea și-ar trimite oamenii în stradă, această faptă ar fi trebuit sancționată din 2 direcții: o dată conform codului rutier cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă și încă o dată pentru deranjarea liniștii publice. Evident că Poliția așteaptă să fie chemată prin 112. Dar dacă îi chemi, până ajung ei, petrecerea se termină. Ce le zici? Că erau 2 mașini cu nuntași care dădeau manele la maxim și blocau un bulevard? Unde să-i mai caute? Acest video, pe care vi l-am atașat, arată doar o mică parte din haosul care se petrece în centrul orașului. Acesta ar trebui să ajungă la Prefectul județului Vrancea, la primarul Municipiului Focșani și la toate autoritățile care pot lua măsuri în restabilirea liniștii și a ordinii publice în Piața Unirii. Chiar sunt curios ce reacție ar avea la vederea acestui film? De răspunsuri formale de genul „Am luat la cunoștință și am dispus…” suntem sătui.

 Vrem să vedem fapte concrete întâmplându-se. Eu chiar m-am săturat să locuiesc într-un oraș în care nu există efectiv autorități. Cred că nesimțire mai mare decât în orașul ăsta nu mai există. Au ajuns toți țăranii să blocheze bulevarde, să tureze motoarele motocicletelor până le pocnesc eșapamantele, să urle și să huiduie pe la terase în buricul târgului, să înjure noaptea făra ca absolut nimeni să-i poate opri. Dacă Poliția nu știe cum poate stopa huliganismele, să-și trimită oamenii să se plimbe în Piața Unirii seara și noaptea îmbrăcați în pantaloni scurți, nu cu uniformă. L-ai surprins pe descreierat că se manifestă, te legitimezi și-l arzi cu amenda maximă și nu-i mai trebuie. Te duci frumos la presă și spui ce ai facut, presa publică și astfel le piere cheful și altor bolnavi să se mai manifeste animalic pe străzile orasului. E simplu. Dar pentru polițiști e greu.
Voi reveni cu noi senzații tari filmate în Piata Unirii, poate așa se va trezi cineva să facă liniște în orașul ăsta scăpat de sub control”.

                                    Cu stimă, Bogdan B.

37 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?