Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Tânărul care a ascuns droguri în pantofi rămâne în arest


Vasilică Z., tânărul de 20 de ani, arestat preventiv pe 11 august pentru trafic și consum de droguri, rămâne în arest. Ieri, magistrații Curții de Apel Galați au respins contestația formulată de acesta împotriva deciziei de arestare, luată de magistrații vrânceni. „Respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul Zlotilă Vasilică împotriva încheierii de ședință din data de 11.08.2015 pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți în dosarul nr. 1628/91/2015 al Tribunalului Vrancea. În baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen., obligă pe inculpatul Zlotilă Vasilică la plata către stat a sumei de 80 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Cercetată și pronunțată în cameră de consiliu, azi, 19.08.2015”, se arată în soluția instanței gălățene.
    Băiatul, din Ivești, județul Galați, a plecat din Italia cu destinația România în data de 10 august, dar nu înainte de a trimite drogurile în țară prin curier. El a ascuns hașiș, peste 50 de grame, într-o pereche de pantofi, pe care i-a pus mai apoi într-o cutie. După ce ajuns în țară, tânărul din Ivești a luat legătura cu șoferii mașinii care transportau coletul, ei întâlnindu-se în zona unei stații peco din Focșani. Vasilică Z., zis „Papi”, a venit în Vrancea cu un microbuz, însoțit de 5 prieteni, care știau ce urmează să ia prietenul lor. După ce au luat coletul, ei au plecat spre Galați, pe la Tișița. 
În tot acest timp, polițiștii de la Crimă Organizată au fost pe urmele lor. În timp ce microbuzul se îndrepta spre Tișița, oamenii legii, care i-au supravegheat pe tot traseul, au luat legătura cu ai lor colegi de la Garoafa și le-au solicitat sprijin pentru a opri microbuzul în trafic. Apoi, polițiștii de la Crimă Organizată au depășit microbuzul în trafic și au așteptat liniștiți lângă mașina poliției din Garoafa. În momentul în care s-a făcut semnalul regulamentar de oprire, unul dintre tineri a aruncat hașișul din mașină, drogurile fiind găsite în spatele acesteia. După ce au fost imobilizați, cei șase tineri au fost aduși la sediul poliției pentru audieri, iar cel de 20 de ani a fost reținut și arestat o zi mai târziu.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?