Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Disney va produce un nou film inspirat din povestea „Jack și vrejul de fasole”


John Lasseter, directorul de creație al studiourilor Disney și Pixar, a dezvăluit la convenția Disney D23 desfășurată la Anaheim, în California, că va fi realizat un nou film inspirat din povestea „Jack și vrejul de fasole” și că viitorul film de animație „Toy Story 4” va avea ca subiect principal o poveste de dragoste, relatează luni AFP. Noul film, intitulat ‘Gigantic’, se petrece în Spania, în epoca marilor explorări, iar Jack va descoperi la rândul său în vârful fasolei uriașe o nouă lume, a explicat regizorul filmului, Nathan Greno.
    Jack o va întâlni acolo pe uriașa și blonda copilă de 11 ani, Inma, care își va trata cu blândețe micul prieten, iar prietenia dintre ei le va schimba viața pentru totdeauna, a explicat Nathan Greno în fața a sute de fani Disney. Filmul, a cărui lansare pe ecrane este prevăzută în 2018, va avea o coloană sonoră semnată de cuplul Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez, autorii cântecului „Let It Go”, laureat cu Oscar, din filmul de animație „Frozen”
    La convenția Disney D23 dedicată producțiilor acestui studio, John Lasseter a informat că al patrulea film al seriei de animație ‘Toy Story’ va avea ca subiect o poveste de dragoste. ‘Toy Story 4′ va fi co-realizat de John Coley și va aduce în atenție povestea de iubire dintre Woody’, simpaticul cowboy din lemn, și păpușa ‘Bo Peep’. „Este o poveste plină de emoție” pentru care am avut-o ca sursă de inspirație „pe soția mea, Nancy”, a mărturisit directorul de creație al studioului Disney.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?