Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

INFOPOL


Evenimente rutiere
   
    La data de 3 august a.c., ora 06.30, polițiștii din Adjud au depistat în trafic un bărbat, de 54 ani, din comuna Podu Turcului, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 3 august a.c., ora 19.20, pe strada B-dul Gării din municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 20 ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,55mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat două mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 3 august a.c., ora 23.50, polițiștii din Ruginești au depistat un bărbat, de 46 ani, din comuna Măgura, județul Bacău, în timp ce conducea un  autoturism, având o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 3 august a.c., ora 17.50, polițiștii rutieri au depistat pe raza comunei Garoafa un bărbat, de 59 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?