Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Veteranii vor primi diferenţele rezultate din revizuirea pensiilor


   Ministerul Administraței și Internelor (MAI) a anunțat miercuri că va plăti în luna noiembrie toate diferențele rezultate din procesul de revizuire a pensiilor, împreună cu plata drepturilor bănești aferente acestei luni, atât pentru veterani, cât și pentru urmașii acestora. O delegație a Asociației Naționale a Veteranilor de Război a fost miercuri la sediul instituției unde a fost primită de secretarul general adjunct al ministerului, chestor șef de poliție Dănuț Tudor, se arată într-un comunicat al Ministerului Administrației și Internelor.
   Potrivit sursei citate, oficialul MAI i-a informat pe participanți asupra faptului că ministerul va achita integral diferențele rezultate din procesul de revizuire a pensiilor, prin Casa de Pensii sectorială, în luna noiembrie 2012, împreună cu plata drepturilor bănești aferente acestei luni.
   De asemenea, pentru titularii decedați, sumele de plată, rezultate din procesul de revizuire, se vor achita urmașilor, la cererea acestora, pe baza documentelor doveditoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?