Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Fiicele unui afacerist din Broșteni, implicate într-un accident la Mamaia


Fiica afaceristului Marcel Păun de la Broșteni a provocat joi seara un accident la Constanța, chiar la intrarea în stațiunea Mamaia. Aflată la volanul unui Range Rover Evoque, fiica afaceristului, în vârstă de 24 de ani, Raluca Andreea P., a intrat cu mașina într-un scuar de la intrarea în stațiune. Șoferița și o altă fată de 18 ani, nepoata afaceristului, din comuna Valea Sării, Daiana B., au fost rănite ușor și au ajuns la Spitalul Județean Constanța. În mașină se mai afla și fiica cea mică a lui Marcel Păun, Diana, care nu a pățit nimic.
    Marcel Păun ne-a spus vineri că totul este în regulă și că fetele nu au rămas internate. „Conducea fiica cea mare și s-a urcat cu roata pe un scuar. Ea s-a zgâriat la genunchi, iar nepoata la cap. Au mers la spital, dar nu au rămas internate. În mașină era și fiica cea mică și un băiat, dar ei nu au avut nimic. Au fost la poliție, au dat declarații. Nu a fost așa cum s-a prezentat situația în presă”, ne-a spus Marcel Păun.

    Potrivit informațiilor primite de la polițiști, accidentul rutier a avut loc la ora 21.55. Tânăra de 24 de ani se deplasa pe Bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre Bulevardul Lăpușneanu, către stațiunea Mamaia. La intersecția cu Bulevardul Mamaia, șoferița a efectuat virajul la dreapta către un hotel, moment în care, din cauza neatenției, a intrat în coliziune cu scuarul care desparte cele două benzi de circulație. În urma accidentului, șoferița și o pasageră au fost rănite și au ajuns la spital, dar rănile suferite nu sunt grave. „În cauză, polițiștii de la Rutier au întocmit un dosar penal de cercetare”, ne-a precizat subcomisar Carmen Șerbănescu, de la Biroul de Presă al IPJ Constanța.
   

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?