Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Profesorii de educație fizică și sport au luat cele mai mici note la Titularizare


Rezultatele examenului de Titularizare au fost afișate ieri, cadrele didactice nemulțumite de note putând depune contestații până la ora 21.00. De asemenea, contestații mai pot fi depuse și astăzi, între orele 09.00-15.00. Rezultatele finale vor fi afișate vineri, 24 iulie. 
Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), 189 dintre candidați au obținut note egale sau mai mari decât 5, dintre care 104 au note egale sau mai mari de 7. Din total, 17 candidați au obținut note peste 9,00. „În județul Vrancea au fost înscriși 413 de candidați pentru 33 de discipline. Dintre aceștia, 356 au fost prezenți la proba scrisă din cadrul concursului, 9 au avut dosarele incomplete și nu au putut participa la probă, 48 au fost absenți; 71 de candidați s-au retras în timpul probei scrise din motive personale. Niciun candidat nu a fost eliminat de la proba scrisă pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Lucrările a doi candidați au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei de concurs și nu au fost evaluate. 283 de lucrări au fost transmise și evaluate în centre constituite la nivel național”, se arată într-un comunicat de presă emis de ISJ. 
Potrivit inspectorului școlar general Vasilica Zaharia, una dintre lucrări a fost anulată deoarece candidatul a scris denumirea disciplinei cu litere mici, deși trebuia să o scrie cu majuscule, iar celălalt candidat a scris gresit denumirea disciplinei de concurs. Potrivit metodogiei, astfel de greșeli sunt considerate semne, motiv pentru care cele două teze au fost anulate. 
94 dintre candidați s-au situat în tranșa de note 1 – 4,99. Cele mai mici note au luat profesorii de educație fizică și sport. Astfel, din 22 de candidați la această disciplină, unul singur a luat peste 7, respectiv Adrian Ciobotaru (7,45). Note între 1 și 1,99 au obținut 5 candidați, între 2 și 2,99 tot 5 profesori de educație fizică și sport, note între 3 și 3,99 au primit 3 candidați, iar 6 au fost notați cu 4 până la 4,99. 
Notele obținute de candidații la Titularizare aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?