Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Notele finale la Definitivat au fost afișate vineri seară


Rezultatele finale ale examenului de Definitivat au fost publicate aseară pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării Științifice, cu o zi mai devreme decât prevede metodologia. Potrivit unor surse, în multe dintre cazuri notele în urma recorectării lucrărilor sunt mai mici decât cele inițiale chiar și cu trei puncte. La nivelul județului Vrancea, 43 de cadre didactice au contestat notele obținute la examenul de Definitivat. 
Reamintim că Examenul de Definitivat de anul acesta a fost promovat de 58 dintre cei 123 de candidați. Niciun candidat nu a reușit să obțină 10, iar cea mai mare notă, 9,90, a fost obținută de Loredana Purdel. Examenul de Definitivat a fost promovat de 47,15 % dintre profesorii din Vrancea. În județul Vrancea au fost înscriși și validați 156 de candidați pentru 25 de discipline la Examenul de Definitivat. 147 au fost prezenți la proba scrisă din cadrul examenului, iar 9 au fost absenți. 24 de candidați s-au retras în timpul probei scrise din motive personale. 

Rezultatele finale la Definitivat pot fi vizualizate la adresa: http://www.definitivat.edu.ro/generated/files/j/index.html#VN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?