Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

COPIII LA PUTERE! Corina Nicoleta Curcă: „Aveţi grijă de natură!“


Monitorul de Vrancea vrea să afle de la copii ce ar face ei pentru ca satul, comuna, orașul, județul, țara, lumea în care trăiesc să fie mai bune, mai frumoase, mai prietenoase. Ce ar face ei dacă ar fi primari, președinți sau regi ori regine. Ne sare în ajutor Carrefour, care îi va premia pe cei ce vor veni cu cele mai originale, amuzante, inventive soluții. Pentru câștigătorul desemnat la prima categorie (clasele 0-IV), Carrefour oferă o bicicletă, pentru a doua categorie (clasele V-VIII) – o tabletă, iar pentru clasele IX – XII un smartphone. De asemenea, ocupanții locului secund la fiecare categorie vor primi câte un voucher de cumpărături la Carrefour în valoare de 100 de lei.Te pot ajuta părinții, profesorii, prietenii sau oricine consideri tu că poate transforma filmulețul sau textul tău în unul câștigător. Mai multe amănunte găsiți accesând http://bit.ly/1ShZW8R
    Corina Nicoleta Curcă are 12 ani, este elevă la Åžcoala Nr.9 ”Åžtefan cel Mare” din Focșani și declară că iubește natura. „Aș vrea să existe: mai puține experimente care duc la poluarea aerului; mai multă grijă pentru copaci, mai puțină poluare! Protejează natura! Nu uita să reciclezi! Natura este unică! Aveți grijă de natură! Protejează mediul”, scrie Corina Nicoleta. Ea ne-a trimis câteva desene care să ilustreze dorința ei de a proteja natura.
    Nu uitați! Câștigător va fi desemnat articolul care va primi cât mai multe Like-uri și Share-uri, așa că spuneți-le prietenilor, rudelor și colegilor să distribuie articolul vostru pe rețelele de socializare. Succes!    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?