Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Marc Anthony a făcut să danseze publicul din Gran Canaria la primul concert al turneului său european


Cântărețul Marc Anthony, regele salsei, nu și-a dezamăgit publicul joi seară la primul său concert din turneul european desfășurat în Gran Canaria (capitala Insulelor Canare) ridicând în picioare și invitând la dans cele 15.000 de persoane prezente la concert, relatează EFE. Artistul portorican stabilit la New York și-a făcut apariția la orele 21.30 pe ritmurile piesei ‘Valió la Pena’ într-un concert pe care îl va repeta vineri la Tenerife, iar apoi la Madrid, Valencia și Málaga.
    Cu un public câștigat încă de la al doilea cântec și care l-a încurajat permanent, regele salsei a alternat piese de pe cel mai recent album al său ‘Marc Anthony 3.0’ cu hituri precum ‘Y ahora quién’, ‘Cómo es él’, sau ‘Que precio tiene el cielo’. După ce a salutat publicul și muzicienii săi, Marc Anthony a încurajat publicul să danseze și să cânte alături de el piese celebre ca ‘Flor Pálida’, ‘Hasta ayer’, o ‘Hubo alguien’.
    Momentul cel mai intens al serii a venit pe ritmurile cântecului ‘Mi gente’, prin care Marc Anthony a vrut să aducă un omagiu locuitorilor continentului american, de care s-a declarat „mândru”, o dovadă în acest sens fiind steagurile SUA și ale țărilor latino-americane care au fluturat pe marele ecran din fundalul scenei. Concertul lui Marc Anthony face parte din turneul ‘Cambio de Piel World Tour 2015’, care a început în California și care se va încheia în luna decembrie în Texas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?